Panowie , jak z gniazdkami 230V we Włoszech. Trzeba jakieś adaptery czy ładowarki się podłączy??
WAKACJE - WŁOCHY - Riwiera Adriatycka i nie tylko - relacje.
Zwiń
X
-
AdamB, na wszelki wypadek możesz kupić przejściówkę na Włochy. Gniazdka klasyczne maja trzy wejścia i nasze wtyczki do nich nie pasują. Oczywiście uniwersalne gniazdka też są, ale możesz je spotkać głównie w hotelach. Gniazdka stare lub starszego typu nadal stosuje się powszechnie w domach, pomimo istnienia tzw. gniazdek uniwersalnych
Komentarz
-
-
Tam gdzie bylem gniazda sa troche "inne" ale nasze wtyczki ladowarki Usb pasowaly. To nie jest typ angielski :wink:Była: Skoda Fabia Combi 1.4 BKY 2006
Obecna: Skoda Octavia Combi FL 1.4 TSI 2011 CAXA
Silnik obecnie smaruje Mobil1 0w-40
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez PAOLO ESCOZa 4 dni (w czwartek rano) wyjazd na urlop -Wenecja-Cavallino. :yay:
Start z Zielonej Góry dalej Praga - Linz - Villach -Wenecja.
Ktoś się wybiera w tym czasie :roll:
My będziemy jechali na 4 samochody :wink:
http://noizz.pl/kultura/setki-tysiec...calego/t8yb3gn
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA ile to ma zbiornik ??
Zamieszczone przez mirek_p11Maicroft, pewnie z 60 l.Zamieszczone przez MaicroftPytam, bo wiem, ze auta z boxem, rowerami na haku to pala zazwyczaj 30-60% wiecej, jesli chce sie utrzymac predkosc przelotowa taka, jak zwykle pustym autem.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
AdamB, jakiś czas temu kupiłem przejściówkę, ale niemiałem okazji jeszcze jej użyć wszędzie gdzie do tej pory nocowałem we włoszech (hotele, mobilhouse) nie było takiej konieczności, ale wożę ją jako talizman Na allegro cos znajdziesz
[ Dodano: Wto 21 Cze, 16 10:04 ]
ładowarki bez problemu, jedynie co to z np. czajnikiem może być problem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sazad
Zamierzam zatankować w okolicy Insbrucka i nie dać się złoić makaronom :diabelski_usmiech Pełny bak powinien starczyć na Insbruck - Genua - Insbruck. Wyszukiwanie stacji w Austrii ma stronę rządową: http://www.spritpreisrechner.at/
Wg. niej najtańsze stacje są w 6060 Hall in Tirol i na mapie wygląda nawet ok odbicie do miasta i wyjazd kolejnym węzłem.
Komentarz
-
-
ruwado, teraz czy po powrocie? :P
sazad, wg linka od PAOLO najtańsza OMV na Brenner tuż przy granicy z Włochami:
Adresse: Brennersee 231
Postleitzahl: 6156
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sazadWojti2, ja tam się wybieram pod koniec sierpnia - jak wrócisz to daj znać na priv jak można to zadzwonięSkoda Octavia Combi 2007 2.0 TDI PD MAN 140 KM - była
Skoda Octavia Combi 2010 2.0 TDI PD DSG 140 KM - była
Skoda Octavia Combi 2012 2.0 TDI CR MAN 140 KM - była.
Skoda Octavia Combi 2014 2.0 TDI CR MAN 150 KM - była.
Skoda Superb Combi 2016 2.0 TDI CR MAN 190 KM - jest
Komentarz
-
-
Wojti2, ja brałem od EUROCAMP, czy samochodzy można parkować przy campach czy jakis centralny parking jest?
[ Dodano: Sro 22 Cze, 16 09:40 ]
Zamieszczone przez crom.deHopala! Ładny kawałek.
[ Dodano: Sro 22 Cze, 16 09:48 ]
gdyby ktoś potrzebował - Ibis Monachium
Szukasz hotelu klasy ekonomicznej w Putzbrunn w Monachium? Hotel ibis budget München Putzbrunn oferuje gościom miasta świetne połączenia komunikacyjne. Zarezerwuj swój pobyt już teraz!
pod Graz http://www.ibis.com/pl/hotel-5107-ib...ty/index.shtml
pokój przeznaczony dla 2 osób dorosłych i 1 dziecko, ale zawsze śpimy w 4 i jest OK
Komentarz
-
-
[quote="sazad"]Wojti2, ja brałem od EUROCAMP, czy samochodzy można parkować przy campach czy jakis centralny parking jest?
To zależy, który domek dostaniecie. Przy nektórych można przy innych jest parking na kilka aut.
Niestety nie ma wifi przy domkach. Jest tylko przy basenach i restauracjach.Skoda Octavia Combi 2007 2.0 TDI PD MAN 140 KM - była
Skoda Octavia Combi 2010 2.0 TDI PD DSG 140 KM - była
Skoda Octavia Combi 2012 2.0 TDI CR MAN 140 KM - była.
Skoda Octavia Combi 2014 2.0 TDI CR MAN 150 KM - była.
Skoda Superb Combi 2016 2.0 TDI CR MAN 190 KM - jest
Komentarz
-
Komentarz